În ce stadiu de producție sunt primele tramvaie Astra care ar trebui să ajungă la Oradea în martie

foto / tramclub.org/


“La începutul lunii martie urmează să fie livrate primele două tramvaie , iar pe parcursul anului, precum și în anul 2021, vor fi livrate și celelalte 18, în așa fel încât în final să avem 20 de tramvaie noi în funcțiune”, nota primarul Ilie Bolojan la finalul anului trecut.

În această săptămână, pe internet a apărut o fotografie realizată în interiorul fabricii din Arad care produce tramvaiul ce va ajunge la Oradea in care apare caroseria unuia dintre primele două tramvaie.

“Modernizarea parcului de tramvaie e un proiect foarte important care, alături de cel privind extinderea rețelei cu noua linie de tramvai care va lega cartierul Nufărul de Calea Aradului, va asigura o mai bună funcționare a transportului public orădean”, a declarat primarul orădean, Ilie Bolojan, dupa semnarea contractului.

Tramvaiele noi, fiecare cu 160 de locuri, vor fi eficiente din punct de vedere energetic, dotate cu un sistem de recuperare a energiei, cu aer condiționat, dar și cu un loc pentru persoanele cu dizabilități.

Alte știri