In Cetate a fost pregatita o salata uriasa cu greutatea de o tona

O salată uriașă de o mie de kilograme a fost preparată sâmbătă, în cetatea orădeană și oferită gratuit, în mii de porții, cu ocazia evenimentului „Primăvara din grădină”, târg de promovare a produselor autohtone și a unui stil de viață sănătos.

Pregătirea salatei a fost supervizată de președintele Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism (ANBCT) România, Ștefan Bercea, împreună cu chef Samuel Rus, președintele filialei județene a asociației.

„La salata de primăvară, așa am numit-o noi, am folosit 300 de kg de salată bio și zeci de kg de castraveți, morcovi, țelină, roșii, ardei gras, ridichi, ceapă verde, brânză telemea de oaie, crutoane cu ulei de măsline și usturoi și 24 de kg de piept de pui făcut la cuptor cu ierburi aromate. În total, cu dressing, cu brânză și carnea de pui, a ajuns la o tonă. M-am bucurat să fiu invitat la acest mare eveniment, prima ediție a târgului Primăvara din grădină”, a declarat, pentru AGERPRES, Ștefan Bercea.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri