In Cetatea din Oradea, va răsuna muzica specifică sărbătorilor de iarnă și colinde

Marți, 13 decembrie, de la ora 19.00, elevii și profesorii de la ProArt Academy și ai Liceului de Arte Oradea vă așteapă la un recital special, în Corpul E, etaj II, din Cetatea Oradea.

De asemenea, vineri, 16 decembrie, de la ora 18.00, este programat un concert instrumental de Crăciun, susținut tot în Corpul E, și tot de către elevii și profesorii de la ProArt Academy și ai Liceului de Arte Oradea.

Totodată, în fiecare zi, de la ora 16.00, în curtea Cetății vor răsuna colinde. Marți, 13 decembrie, va urca pe scenă, Corul Seminarului greco-catolic ”Sfinții Vasile, Grigore și Ioan” și Corul Catedralei Greco-Catolice ”Sf. Nicolae”. Miercuri, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de către Corul „Diacon Nicolae Firu” al Liceului Ortodox ”Episcop Roman Ciorogariu”, iar joi vor interpreta cântecele din străbuni Iuliana Chelu, Maria Sidea, Dana Jurjuț, Lavinia Chifor, respectiv Corul Liceului Betel. Vineri, 16 decembrie, ne vor încânta cu prezența Corul Liceului Don Orione, Corul Catedralei Romano-Catolice, respectiv Trupa ”Plus Zero”.

Distribuie informația
Alte știri