În prag de Sărbători, femeile liberale din Oradea au premiat 30 de elevi cu rezultate bune la învățătură

Organizația municipală de femei a Partidului Național Liberal din Oradea a continuat și în decembrie 2019 acțiunea caritabilă „Dăruiește de Crăciun” începută în anii anteriori, scopul fiind acela de a-i felicita pe elevii de la mai multe școli din oras, care desi se confruntă cu greutăți, provenind din medii defavorizate, au rezultate bune si foarte bune la învățătură, dăruindu-le o mică bucurie în semn de apreciere în prag de Sărbători.

Într-un cadru festiv dar prietenos, în prezența femeilor liberale din Oradea și a viceprimarului Florin Birta, președinte al PNL Oradea, 30 de copii de la mai multe școli din oraș au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri, fructe și vouchere de cumpărături, pentru rezultatele bune obținute la școală.

„Prin acțiunea noastră dorim să stimulăm performanța școlară în cadrul programului ”România educată” susținut de președintele țării și de PNL. Apreciem efortul pe care îl fac acești copii, mai ales că unii dintre ei provin din familii monoparentale sau trec printr-o serie de greutăți. Ne-am bucurat să-i avem alături de noi și sperăm că prin gestul nostru de apreciere să-i încurajăm să învețe bine în continuare”, a declarat Camelia Buhaș, președinta Organizației Femeilor Liberale din Oradea.

„Vă apreciez în mod deosebit pentru rezultatele bune obținute la școală, sunteți mulți dintre voi elevi olimpici sau cu medii de 9 și 10. Noi susținem performanța în educație, de aceea vom continua să premiem în fiecare an elevii merituoși de la școlile din Oradea, care fac cinste orașului nostru”, le-a spus Florin Birta celor prezenți.
La finalul evenimentului toți participanții au asistat la un program de colinde oferit de Popa Bianca, elevă în clasa a XII-a la Liceul de Arte și de solistul Andrei Corb.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri