In premieră la o expoziție auto din România, Dacia Spring a ajuns la Oradea. Sâmbătă și duminică, mașina poate fi văzută la Top Auto în parcarea Auchan

Cei mai importanți dealeri auto din Oradea și-au adus mașinile, în acest weekend la Top Auto, în parcarea Aushopping, acolo unde pasionații de mașini modificate, dar mai ales cei care iși doresc un autoturism nou, sunt așteptați sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 20:00.

Vedeta expoziției este Dacia Spring, prima mașină electrică de la Dacia, expusă pentru prima dată publicului din România, în afara evenimentului de lansare din luna martie de la București, spune Mihai Dacin, organizatorul Top Auto.

Primul model electric al mărcii Dacia dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentat atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).
Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Intrarea la expoziția auto este liberă, cu respectarea normelor sanitare in vigoare.

Distribuie informația
Alte știri