In sfarsit, adevaratul cojoc de Bihor a ajuns la saptamana modei de la Paris. VIDEO

Idee inspirata a celor care promoveaze pe piata modei costumele populare din Bihor. Site-ul care vinde de doua luni camasi si cojoace de Bihor, bihorcouture.com, a realizat un videoclip inedit la Paris Fashion Week, acolo unde in anii trecuti, Casa Dior si-a prezentat colectia inspirata din hainele populare din zona Beiusului, fara a preciza insa sursa de inspiratie.

Videoclipul urmareste experienta traita de una dintre artizanele costumului popular bihorean in Paris.
Imbracata cu poale, zadie si cojoc, vedeta filmului povesteste ca nu intelege agitatia pe care a intalnit-o la saptamana modei pariziene: “Am vazut niste tinute pe care le poate face orice croitoreasa de la noi”, spune , cu sinceritate, neaosa bihoreanca.

Videoclipul se incheie cu un sfat al artizanei pentru creatorii de moda parizieni: “Ar fi mai bine sa vina si ei pe la noi, ca sa sa invete”

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri