„În spatele măștii sunt eu!”, o călătorie în lumea minunată a copiilor

Asociația CES – Colaborăm Educăm Sprijinim, în parteneriat cu Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Oradea, Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu Oradea, Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane, lansează proiectul educativ „În spatele măștii sunt eu!” în sprijinul a 21 de copii cu cerințe educative speciale.

Scopul proiectului reprezintă o călătorie în lumea minunată a copiilor, menită să îi determine să își aducă aportul cognitiv, emoțional, atitudinal și aptitudinal, pentru creșterea nivelului de cunoaștere, de comunicare, de relaționare. Înființarea unei trupe de teatru, participarea la festivaluri și alte evenimente artistice desfășurate la CSEI Nr. 1, dar și în instituțiile și organizațiile partenere, în instituțiile de învățământ de masă.

Proiectul se va desfășura la CSEI Nr. 1 Oradea, unde se vor derula activități de mediere artistică prin teatru, pentru un număr de 21 copii cu cerințe educative speciale, în perioada ianuarie 2019-iulie 2020.

Bugetul proiectului este de 25.000 lei, finanțat prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor, organizat de Fundația Pentru Comunitate, din fondurile puse la dispoziție de compania MOL România.

Alte știri