In zona Baile Felix se circula din ce in ce mai greu din cauza reabilitarii DN 76

Foto : https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBihor/?ref=br_rs

Inarmati-va cu rabdare daca aveti de circulat intre Oradea si Beius. De saptamana trecuta, in zona Baile Felix-Hidisel se lucreaza  pe lotul 3 al sectorului  de 15 km din tronsonul 6. Reabilitarea a inceput in octombrie anul trecut  insa acum se amenajeaza un pod la iesirea din Baile Felix ceea ce inseamna  ca au aparut si cozile.

Pe grupul info trafic judetul Bihor, soferii posteaza zilnic fotografii cu aglomeratia care apare in anumite ore. Un sector de drum de aproximativ 1 kilometru  se strabate chiar si in 20 de minute , spre disprerarea soferilor grabiti.

In aceste conditii si OTL a anuntat ieri  că s-ar putea să nu-și respecte graficele de circulație pe durata lucrărilor între Oradea și Hidișel

Oradea Transport Local informează călătorii, utilizatori ai liniilor 511, 512, 513 şi 514, că, pe durata executării lucrărilor edilitar între Oradea şi Hidişel, este posibil să fie situaţii în care nu se vor putea respecta graficele de circulaţie”, a transmis ieri Regia de transport local

Tot pentru acest tronson, CNAIR intenţionează să semneze anul acesta contractele pentru reabilitarea altor două loturi, în lungime totală de peste 32 km, ofertele fiind în evaluare în această perioadă.

Distribuie informația
Alte știri