In zona Pietei Rogerius se circula, in sfarsit, in conditii normale

Primăria Oradea a finalizat lucrările la parcarea D+P de la Piața Rogerius încă în luna noiembrie, urmând ca până azi, 15 decembrie, să fie terminate și lucrările la magistrala de apă de lângă parcare. În urma mutării magistralei, au fost efectuate lucrările de asfaltare în zonă și au fost realizate și marcajele rutiere.

De asemenea, pentru fluidizarea circulaţiei în dreptul intrării în parcare, a fost realizat un sens giratoriu. Astfel, în zona Pieței Rogerius circulația se desfășoară în condiții normale și civilizate.
Tot astăzi, 15 decembrie, firma executantă a predat investiția Administrației Domeniului Public S.A., care va gestiona parcarea de acum înainte.

Lucrările la parcarea D+P de la Piața Rogerius au început în septembrie 2015 și au fost executate de către asocierea de firme SC Construcții Bihor SA și SC Pilart SRL. 412 locuri de parcare au fost puse la dispoziția cetățenilor la finalul lunii noiembrie, urmând ca timp de 3 luni parcarea să fie gratuită pe ambele niveluri.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri