Încă 4 persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilanțul a ajuns la 122 de decese

Încă patru persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit. Astfel, numărul celor decedaţi din această cauză ajunge la 122, a informat vineri după-amiază Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre 3 femei cu vârste cuprinse între 60 şi 69 de ani şi despre un bărbat de 78 de ani.

O femeie de 69 ani, din județul Hunedoara, internată în SMU Hunedoara, în secția Pneumoftiziologie în 29 martie, a murit vineri, după ce a fost confirmată joi cu noul coronavirus. Pacienta mai suferea de diabet zaharat, AVC sechelar, hipertensiune arterială și avea boala Parkinson.

O altă femeie de 69 de ani a murit în Ialomița. Era internată la Spitalul din Slobozia de joi și mai avea diabet zaharat, hipertensiune arterială și insuficiență renală cronică.

În județul Timiș a murit un bărbat de 78 ani, care era internat la ATI în Spitalul „Victor Babeș” de miercuri, zi în care a fost și confirmat cu COVID-19.

Al patrulea deces anunțat este al unei femei de 60 de ani din Neamț, care era internată în Spitalul Județean Piatra Neamț din 23 februarie pentru ciroză hepatică activă toxic nutrițională decompensată global și insuficiență hepatică cronică. I-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în 25 martie și a fost confirmată joi, în 2 aprilie. Femeia a murit în 28 martie.

Distribuie informația
Alte știri