Încă o investiţie la Oradea: Un producător german de componente caută 140 de oameni.

Germanii caută oameni pentru toate domeniile de activitate, de la ingineri la HR sau stivuitorişti. Producătorul de componente auto Eberspaecher Exhaust Technology România caută 140 de oameni pentru fabrica deschisă anul trecut la Oradea, un oraş vizat de mai multe companii din industrie datorită apropierii de Vest, scrie zf.ro.

Germanii caută oameni pentru toate domeniile de activitate, de la ingineri calitate producţie, ingineri sistem calitate, inginer producţie la HR sau stivuitorişti. Până în prezent, pentru fabrica de sisteme de exhaustare auto (ţevi şi convertoare catalitice) au fost recrutaţi deja peste 150 de oameni, intenţia companiei fiind de a ajunge la 300 de angajaţi până la finalul acestui an.

„Ne bazăm în acest an pe proiectele noi, în plină dezvoltare, şi pe transferurile strategice de la alte fabrici din grup. Proiectele noi presupun dezvoltarea de convertoare catalitice pentru Renault, FIAT şi Jaguar Land Rover“, a declarat pentru ZF Transilvania Sorin Homescu, directorul fabricii Eberspaecher din Oradea. Citeste mai departe

Alte știri