Inca o masina, furata in Italia, a fost descoperita in Bors

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au descoperit un autoturism marca BMW seria 1, în valoare de aproximativ 7500 de euro, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 06.02.2017, ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Bihor, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Iulian P., în vârstă de 31 de ani, din judeţul Caraş – Severin, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră şoferul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, şi documentele maşinii. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autovehiculul figurează ca “bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia în luna octombrie 2016.

Faţă de  cele constatate, conducătorul auto a declarat că a fost rugat de o prietenă să aducă autoturismul din Danemarca până în România şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Italia. Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Borş până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

 

Alte știri