Inca o problema pe DN 76. Hotii au furat indicatoarele din apropiere de Deva

Hoţii s-au întors pe Drumul Naţional 76 Deva – Oradea, după ce în urmă cu câteva zile au furat cu totul mobilierul unei parcări amenajate în timpul lucrărilor de reabilitare a şoselei europene.

14 stâlpi şi indicatoare rutiere care interziceau depăşirile sau avertizau că drumul este frecvent circulat de copii, precum şi o bancă şi o masă dintr-o parcare au fost furate de pe două drumuri naţionale din judeţul Hunedoara.

“«Pierdut» stâlpi cu indicatoare rutiere şi elementele din cadrul unei parcări! Echipele SDN (n.r. Secţia de Drumuri Naţionale) Deva au sesizat că pe sectorul DN 74 Mihăileni – Buceş au dispărut 14 stâlpi şi indicatoarele rutiere aferente. Printre acestea, indicatoarele de avertizare «Copii» sau «Depăşire interzisă»”, a arătat DRDP Timişoara.

Cazurile au fost sesizate către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri