Inca o zona a orasului isi schimba aspectul. Trotuarul va fi largit si vor fi mai putine masini

Primaria a anuntat ca dupa ce Termoficare Oradea va incheia lucrarile de înlocuire a reţelei, trotuarul va fi reamenajat pe tronsonul cuprins între Magazinul Crişul şi Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. Statia de taxi situată pe Republicii, in faţa bisericii catolice va fi mutata pe partea opusă a străzii, lângă fosta policlinică.

Spaţiul pietonal va fi lărgit astfel largit, urmând să fie pavat cu porfir şi granit auriu, în mod asemănător cu piaţeta de la Magazinul Crişul, amenajându-se totodată şi trotuarele la intersecţiile cu străzile adiacente, respectiv Braşovului şi Dunărea.

În cadrul lucrărilor se va realiza şi canalizarea pluvială, respectiv rigole din piatră naturală de-a lungul carosabilului, precum şi iluminatul public prin stâlpi ornamentali personalizaţi. Lucrările vor dura aproximativ 3 luni, valoarea investiţiei fiind de 3.180,120.000 lei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri