Inca un incendiu cu victima. Un batran a ars in propria casa din satul Chijic

În cursul zilei de marți, 10.01.2017, în jurul orei 12:55, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin sistemul unic de urgenţă 112, cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Chijic, comuna Copăcel, apelantul (un vecin) precizând faptul că există și o victimă. La adresa indicată de apelant s-au deplasat cu operativitate două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, fiind alertat totodată și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din nefericire, în momentul sosirii la locul intervenției, pompierii militari au găsit trupul carbonizat al proprietarului în fața casei, lângă trepte, medicul prezent la fața locului declarând decesul bărbatului în vârstă de 76 de ani.

Incendiul, care se manifesta în camera de zi a locuinței, a fost stins în jurul orei 13.40, echipajele acţionând până în jurul orei 14.50 pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative. Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Daunele materiale au constat în elementele de mobilier din camera de zi .

Alte știri