Încă un incendiu în Bihor. O casă a luat foc din cauza unei sobe supraîncălzite

În joi, 15 aprilie a.c., ora 16:02, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, că în interiorul unei case din localitatea Tria, a izbucnit un incendiu.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate cu operativitate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita, din care două de stingere și unul de paramedici. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în interiorul locuinței, iar proprietara prezenta o arsură la nivelul mâinii stângi. Pompierii militari paramedici au acordat, imediat, primul ajutor calificat proprietarei, în vârstă de 43 de ani, care ulterior a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, echipajele acționând în continuare la fața locului, până în jurul orei 18.20, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

În urma incendiului au ars mobilierul, tâmplăria din lemn(uși, geamuri), aparate electrocasnice, diferite materiale textile din doua încăperi ale casei și s-a degradat tavanul și acoperișul casei.

Conform cercetărilor efectuate, incendiul a fost, cel mai probabil, generat de efectul termic de la o sobă supraîncălzită și lăsată nesupravegheată.

Pompierii militari bihoreni vă adresează rugămintea ca, în momentul izbucnirii unui incendiu, să vă autoevacuați urgent din clădire (casă, apartament, bloc, birou etc..), iar în situația în care există și alte persoane în construcția afectată de incendiu, să le evacuați ori să vă asigurați că se autoevacuează. În niciun caz, să nu încercați să îl stingeți dacă astfel vă periclitați sănătatea ori viața și să nu vă întoarceți după bunuri pe care le considerați de valoare: viața dumneavoastră este neprețuită!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri