Încă un pas spre drumul expres Oradea-Arad. ANPM emite acordul de mediu

Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:Drum Expres Arad – Oradea” amplasat pe teritoriul Jud. Bihor și Jud. Arad, titular Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenței, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în zilele de luni – joi, între orele 8.00–16.30 și vineri, între orele 8.00–14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.anpm.ro/ Reglementari/ Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului din Splaiul Independenței, nr.294, Sector 6, Bucureşti, în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ, până la data de 28.09.2023.

În primăvară, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu estima că Drumul Expres Arad – Oradea va fi scos la licitație în această toamnă.

Noua șosea de mare viteză din Vestul României va avea circa 120 de kilometri, valoarea construcției fiind estimată la aproximativ un miliard de euro.

Distribuie informația
Alte știri