Inca un targ de joburi la Oradea. Organizatorii Targului de Cariere promit peste 1.000 de oportunitati

Cele mai bune oportunități de carieră îți dau întâlnire sâmbătă la Târgul de Cariere Oradea.

Peste o mie de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul Târgului de Cariere (TdC), eveniment de recrutare care revine sâmbătă, 12 noiembrie, la Oradea. 30 de companii și organizații vor participa la eveniment.

„Ne reîntoarcem la Oradea, de data aceasta cu mai multe companii participante – 30 – dar și cu peste o mie de oportunități de carieră în diverse domenii de activitate, de la inginerie, la industrie tehnică, IT, retail, vânzări, management, achiziții, auto&automotive, recrutare, finanțe, servicii, limbi străine și altele”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Recrutări importante fac la Târgul de Cariere și companiile Celestica, Cerved Credit Collection Spa, Continental, Eberspächer Exhaust Technology Romania, Inteva Products, Plexus, Sykes. De asemenea, participă la TdC Oradea angajatori și organizații precum Adecco, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, AIESEC, Connect Group, DoubleTree by Hilton Oradea, H.Essers, Integra Document Management, JYSK, KFC, KUKA Systems, LEROY MERLIN, Penny Market, Star Transmission & Star Assembly, T-Systems, Universitatea din Oradea, Valiant TMS, Vernicolor, Xerox.

tdc-oradea-2

Distribuie informația
Alte știri