Inca un weekend cu sute de amenzi pe soselele Bihorului

271 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră sancționați, 36 de permise de conducere reținute și 18 infracțiuni constatate de poliţiştii rutieri în acţiune, la sfârșit de săptămână.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 271 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 101.890 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 36 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 13 certificate de înmatriculare, au fost constatate 18 infracţiuni şi 20 de tamponări.

66 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 52 de pietoni care au traversat neregulamentar, 31 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 13 sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, 21 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, iar 88 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația
Alte știri