Încă unul. Un tânăr din Bihor, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive și cu permis necorespunzător

foto arhiva

Joi, 19 ianuarie a.c., la ora 16.20, pe drumul județean 764, în localitatea bihoreană Călățea, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

De asemenea, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celui în cauzăi-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd l-au reținut pe tânărul de 19 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Distribuie informația
Alte știri