„Încălzește un suflet!” Fundația Comunitară Oradea a lansat o campanie cu scopul de a aduna 41 de geci și ghete de iarnă pentru copiii înscriși în programul Fondul de burse.

Deși e un anotimp superb, toamna aduce pentru unii copii tristețe în priviri. „Cu ce să mă îmbrac azi la școală?” este una dintre întrebările care răsună în căpușorul lor. Bani nu au să cumpere, cele de anul trecut le-au rămas mici, iar ei privesc neputincioși… cu toate acestea, își doresc să meargă la școală, să învețe, să aibă o meserie și să scape de lipsurile cu care se confruntă. Deși sunt mici, conștientizează cât de important e să înveți o meserie.

Încălzește un suflet este noua campanie pe care Fundația Comunitară Oradea o are în desfășurare  până luni, 14 noiembrie. 

Ce poți face tu? Cumpără o geacă  sau o pereche de încălțăminte și îmbracă un copil.

Ce obții în schimb?  Împlinire. Vei face un copil fericit, îl vei susține să meargă la școală și când e frig afară, îl vei încuraja și îi vei oferi speranță. Binele se va întoarce înzecit!

Pentru că vrem să le încălzim și suflețelele, te rugăm să scrii un bilețel sau o scrisoare mică pentru copilul pe care îl alegi. Să știi că s-ar bucura enorm. Hainele și încălțămintea țin de cald, un cuvânt spus la timpul potrivit- încălzește sufletul și îl încarcă cu speranță. Așa-i că ne ajuți să facem bine și de această dată?” ne transmite Maria Ursu, Manager Program Fondul de Burse.

Aici găsești lista copiilor care au nevoie de ajutor. Alege un copil și scrie în spațiul aferent donației numele sau numărul tau de telefon, și adu geaca și încălțămintea la sediul Fundației Comunitare Oradea, din Magazinul Crisul, etajul II, de luni până vineri de la ora 09:00- 17:00. Pentru mai multe detalii despre campanie, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0771358776.

Distribuie informația
Alte știri