Incendii izbucnite la o gospodărie din Tileagd și la o societate comercială din Salonta

În data de 22 august a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit în localitățile Tileagd și Salonta, pentru stingerea a două incendii produse, cel mai probabil, din cauza unor conductori electrici defecți, la o gospodărie și la o societate comercială, reușind să salveze din calea flăcărilor, o locuință și un service auto.

În urma unui apel primit la ora 00.01, care sesiza izbucnirea unui incendiu la o gospodărie situată pe strada Lăcrimioarei din Tileagd, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat operativ, la adresa indicată de apelant, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, din care două de stingere și unul de paramedici, alertând totodată, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tileagd (SVSU Tileagd).

Pompierii militari, în cooperare cu membrii SVSU Tileagd, au stins incendiul, care se manifesta generalizat la o magazie, în aproximativ 30 de minute, reușind să salveze locuința lipită de construcția în flăcări.

Tot în cursul nopții de luni spre marți, 22 august a.c., în jurul orei 03.00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Salonta au fost alertați pentru stingrea unui incendiu produs la o societate comercială situată pe strada Republicii din localitate.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent și generalizat la o hală, existând un risc ridicat de propagare a acestora la atelierul de reparații autocamioane, lipit de construcția incendiată.

Echipajele de pompieri au acționat timp de aproximativ o oră, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea focarelor și protecția clădirii expuse riscului de incediu, reușind să salveze service-ul auto.

În urma evenimentului, au ars hala construită pe o suprafață de circa 60 de metri pătrați și bunuri depozitate în interiorul acesteia (anvelope și piese auto) .

Distribuie informația
Alte știri