Incendiu de natură electrică produs la o locuință din localitatea Subpiatră

În data de 08 ianuarie a.c., pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Subpiatră, comuna Țețchea.

În cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 02.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o casă din localitatea Subpiatră.
La adresa indicată de apelant au fost mobilizate cu operativitate, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat, fiind alertat totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Țețchea.


În momentul sosirii echipajelor la fața locului, flăcările se manifestau cu violență la două încăperi și la acoperișul uneia din cele două locuințe din cadrul gospodăriei, cu pericol de propagare la alte două clădiri.
Forțele de intervenție au acționat simultan pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția celor două case situate la aproximativ un metru de focare, reușind să înlăture pericolul extinderii flăcărilor la imobilele expuse riscului de incendiere.

În urma producerii evenimentului, generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit determinat de un boiler lăsat sub tensiune, au ars circa 50 de metri pătrați acoperiș, aproximativ 40 de metri tavan din scândură și circa cinci metri cubi lemn de foc. S-au degradat aparate electrocasnice din cele două încăperi afectate de flăcări, două uși și trei ferestre.


Distribuie informația
Alte știri