Incendiu in Beius

În cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 02.15, în urma unui apel preluat, prin Sistemul Unic 112,  echipajele Secţiei de Pompieri Beiuş au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie de pe strada Plopilor,.

Forţele de intervenţie au ajuns in 5 minute la incendiu si  au constatat că flăcările cuprinseseră o anexă gospodărească, existând riscul extinderii acestora la construcţiile situate în imediata apropiere.
Pentru izolarea zonei de ardere şi stingerea incendiului, respectiv pentru protecţia celorlalte clădiri, pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, timp de aproximativ două ore şi 30 de minute, misiunea fiind îngreunată de temperaturile ridicate, fumul dens şi de prezenţa numeroaselor materiale combustibile aflate în construcţia afectată de flăcări.
Ca urmare a producerii evenimentului au ars acoperişul anexei, pe o suprafaţă de circa 70 metri pătraţi, două uşi, două ferestre, elemente de mobilier şi circa 500 kilograme deşeuri menajere.
Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar echipajele de pompieri au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor la casa aflată în apropierea focarelor de incendiu şi la o altă locuinţă învecinată.
Cauza probabilă a evnimentului a constituit-o utilizarea focului deschis (lumânare) în spaţii închise, fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri