Incendiu, într-un bloc de locuințe de pe strada Lăpușului din Oradea. Intervenție contra cronometru a pompierilor

Foto: antena3.ro
Distribuie pentru prietenii tăi:

In această noapte, in jurul orei 02.50, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 9 al unui bloc de pe strada Lapusului din Oradea.

„La fața locului au fost mobilizați de urgență, pompierii militari din cadrul Detasamentului 2 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și cu ambulanța SMURD a subunității. Ajunși la adresa indicată, pompierii miltari au acționat simultan pentru stingerea incendiului și evacuarea locatarilor de la etajele 8,9 și 10 ale blocului”, a transmis maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Incendiul a fost stins operativ și din fericire, nu au fost persoane rănite.

„Forțele de intervenție acționează în continuare, la fața locului pentru ventilarea casei scării și a apartamentelor, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului”, mai spune purtatorul de cuvant de la ISU Crișana, Camelia Roșca .

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri