Incendiu izbucnit în zori de zi, într-o gospodărie din Salonta

În dimineața zilei de vineri, 05 aprilie a.c., în jurul orei 04.15,  pompierii militari din cadrul Detașamentului Salonta au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie din lemn (construită pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați), din cadrul unei gospodării situate pe strada Janus Pannonius din localitate.  

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările, alimentate de rumegușul și lemnele de foc depozitate în magazie, se manifestau violent la aproximativ jumătate din construcție, cu pericol de propagare la un utilaj garat în interiorul acesteia.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ o oră și 35 de minute, reușind să salveze un tractor, circa 15 metri pătrați din construcție și două animale aflate în interior.

 În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile, au ars aproximativ jumătate din magazie, circa 200 kilograme de brichete rumeguș și aproximativ doi metri cubi lemne de foc.

Distribuie informația
Alte știri