Incendiu, izbucnit la o gospodărie din Remetea, din cauza unor probleme de natură electrică

În dimineața zilei de 02 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu de natură electrică, produs la o gospodărie situată în localitatea Remetea, reușind să salveze o șură, casa de locuit și alte bunuri de o valoare semnificativă.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 03.30, la adresa indicată de apelant deplasându-se cu operativitate, forțele de intervenție ale Secției de pompieri Beiuș, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Remetea.

Incendiul, care se manifesta violent la un șopron, a fost stins cu operativitate, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea acestuia la șura lipită de construcția în flăcări și la casa de locuit lipită de șură.

În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o efectul termic al curentului electric, au ars acoperișul șopronului, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați, 300 baloți de fân, 4 porci și alte bunuri de o valoare semnificativă.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri