Incendiu la două vagoane de tren dezafectate de lângă Gara CFR Oradea

În după-masa zilei de marți, 2 iulie, pompierii militari bihoreni au intervenit în Oradea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două vagoane de tren dezafectate, aflate lângă Gara CFR Oradea.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 16.05, moment în care la fața locului au fost mobilizate operativ, echipajele Detașamentului 2 Oradea cu autospeciale de stingere.

Pompierii militari au acționat pentru stingerea incendiului, reușind să împiedice propagarea focului și la alte vagoane dezafectate, staționate acolo.

Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri