Incendiu la gospodărie din localitatea Brădet, comuna Buntești

Marți, 25 august a.c., în jurul orei 01.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la gospodărie din localitatea Brădet, comuna Buntești.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa menționată de apelant s-au deplasat de urgență, trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Ștei, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat. În urma executării recunoaşterii, pompierii militari au constatat că  incendiul se manifesta generalizat la o construcţie auxiliară, existând riscul propagării flăcărilor la alte două anexe din cadrul gospodăriei, la un tractor aflat în imediata proximitate a focarelor, respectiv la locuința învecinată.

Forţele de intervenţie au stins incendiul în aproximativ 15 minute, împiedicând extinderea flăcărilor la utilajul agricol și la clădirile situate în apropierea magaziei afectate de incendiu.

Ca urmare a producerii evenimentului, provocat, cel mai probabil, de jarul căzut dintr-o sobă metalică, au ars magazia și bunuri depozitate în interiorul acesteia (butoaie din plastic și lemne de foc).

OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Maior CAMELIA ROȘCA

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri