Incendiu la o clădire din centrul municipiului Oradea

Luni, 5 decembrie a.c., pompierii orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire (P+2) dezafectată, de pe strada Independenței din Oradea.

Pentru gestionarea evenimentului, sesizat prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 13.50, au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea cu două autospeciale de stingere și o autoscară, precum și un echipaj de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu ambulanța SMURD a subunității.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la subsolul imobilului, mare parte din clădire fiind inundată cu fum. Echipajele de pompieri au stins cu operativitate focarele de incendiu și au verificat toate încăperile construcției, pentru a se asigura că nu există eventuale victime. Totodată, utilizând autospeciala de lucru la înălțime, pompierii au îndepărtat bucățile de sticlă din ferestrele sparte ale clădirii, pentru a înlătura pericolul pe care acestea le prezentau pentru trecători.

În urma evenimentului, provocat cel mai probabil de utilizarea focului deschis în spații închise, au ars deșeurile din încăperea afectată de incendiu.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri