Incendiu la o locuință din Parhida. Pompierii militari din Oradea au intervenit prompt

Miercuri, 01 decembrie a.c., în jurul orei 18.05, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, care sesiza izbucnirea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Parhida, comuna Tămășeu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a mobilizat operativ la adresa indicată de apelant, patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, din care trei de stingere și unul de prim ajutor calificat.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului, ce se manifesta la o cameră și la acoperișul casei, reuşind să-l stingă în limitele găsite și să împiedice astfel propagarea flăcărilor la celelalte încăperi ale locuinței.

În urma producerii evenimentului, au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei, circa 20 de metri pătrați din tavanul unei camere, un dulap, două ferestre și o ușă. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauza probabilă a incendiului, o sobă aflată în funcțiune, lăsată nesupravegheată sau supraîncălzită.

Distribuie informația
Alte știri