Incendiu la o locuință din Salonta, provocat, cel mai probabil, de jarul căzut din soba

Foto: arhiva

In seara zilei de miercuri, 28 februarie a.c., în jurul orei 18.30, echipajele Detaşamentului de Pompieri Salonta au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în localitatea municipiu, pe strada Spiru Haret.

În urma efectuării recunoaşterii, pompierii militari au constatat că flăcările se manifestau cu violenţă la bucătăria casei și la o parte din acoperiș, ameninţând să se extindă la întreaga locuință. Timp de aproximativ o oră şi 15 minute, cei 15 pompieri militari mobilizați la fața locului au acţionat pentru stingerea focarelor, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, reuşind să împiedice propagarea incendiului la celelalte încăperi ale casei şi să salveze astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de jarul căzut pe linoleum, din soba de teracotă.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars mobilierul din bucătărie, 4 aparate electrocasnice și circa 4 metri pătrați acoperiș.

Distribuie informația
Alte știri