Incendiu la o presă de balotat și la baloți de paie de pe un teren din Săcădat

În dimineața zilei de joi, 11 iulie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit  pentru stingerea unui incendiu violent, care a cuprins un utilaj agricol și mai mulți baloți de paie aflați pe un teren din localitatea Săcădat.

În urma apelului primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 08.45, care sesiza producerea evenimentului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat operativ la fața locului, echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta violent la un utilaj agricol și la cinci baloți de paie, flăcările amenințând să se extindă la zeci de baloți aflați în imediata proximitate.

Echipajele de pompieri au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, reușind, în aproximativ 15 de minute, să stingă focarele și să salveze din calea flăcărilor, aproximativ 80 de baloți de paie.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, o defecțiune la presa de balotat. Ca urmare a producerii incendiului, au ars balotiera și cinci baloți de paie.

Distribuie informația
Alte știri