Incendiu la un apartament de bloc din Sânmartin, provocat de o țigară

Un bărbat, domiciliat într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuințe din localitatea Sânmartin, s-a aflat la un pas de tragedie, salteaua pe care dormea fiind cuprinsă de flăcări, după ce acesta adormise cu țigara în mână.

Incendiul s-a produs în cursul nopții de joi spre vineri, 6 mai a.c., fiind sesizat în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 01.10,  moment în care, pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, echipajele de pompieri ale Gărzii de Intervenție 1 Mai.  La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în baia apartamentului, întrucât bărbatul, trezindu-se, a apucat să ducă salteaua din camera de zi în baie, cu intenția de a stinge flăcările, însă nu a reușit și s-a autoevacuat, la fel ca alte patru persoane domiciliate în apartamentul de la etajul superior, în care pătrunsese fum.

Pompierii militari au lichidat incendiul operativ (în aproximativ opt minute), salvând astfel locuința și apartamentele învecinate. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Distribuie informația
Alte știri