Incendiu la un apartament de pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Oradea, stins în aproximativ 10 minute de echipajele de pompieri

În seara zilei de miercuri, 17 august a.c., în jurul orei 21.35, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe cu opt etaje, de pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Oradea.

La fața locului, au fost mobilizate imediat, patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și cu ambulanța SMURD a subunității.


Echipajele de stingere au reușit să lichideze incendiul, care se manifesta în bucătăria apartamentului,în aproximativ zece minute, împiedicând propagarea acestuia la camerele locuinței și la celelalte apartamente.


De asemenea, forțele de intervenție au verificat locuințele învecinate, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum.

Pompierii militari paramedici au acordat îngrijirile necesare fiului proprietarei, în vârstă de 17 ani, care a suferit o arsură superficială la antebraț, acesta refuzând transportul la spital.

Pagubele înregistrate au constat în aparate electrocasnice și elemente de mobilier din bucătărie.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile (draperii) față de aparatul de gătit (aragaz).

Distribuie informația
Alte știri