Incendiu la un atelier de tâmplărie din Oradea. Pompierii militarii au intervenit prompt

În dimineața zilei de miercuri, 14 decembrie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie, de pe strada  Gutenberg din municipiu.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 04.40, la fața locului fiind mobilizați de urgență, peste 20 de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2  Oradea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip Abroll și cu o ambulanță SMURD, tip B2.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul întregii construcții, pe o suprafață de cca. 150 mp, cu pericol de propagare la alte clădiri din imediata proximitate.

În jurul orei 05.20, incendiul a fost localizat, pompierii înlăturând pericolul extinderii flăcărilor la atelierele și depozitele din vecinătate, iar în jurul orei 06.20 au fost stinse ultimele focare. Echipajele au acționat în continuare la fața locului, până în jurul orei 08.20, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

În urma producerii incendiului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, au ars acoperișul construcției și bunuri aflate în interiorul acesteia (utilaje de prelucrare a lemnului și semifabricate din lemn).

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri