Incendiu la un depozit de material lemnos din Finiș

În data de 27 ianuarie a.c., pompierii militari beiușeni au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de material lemnos al unei societăți comerciale din localitatea Finiș, reușind să salveze construcția și bunurile depozitate în interiorul acesteia.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, în cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 03.10, moment în care, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate cu operativitate, patru echipaje din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, cu trei autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității.

În urma executării recunoaşterii, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la o parte din acoperișul unei hale în care se prelucra și depozita material lemnos, existând pericolul extinderii flăcărilor la întreaga construcție.

Echipajele de pompieri au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 25 de minute, reușind să împiedice propagarea acestuia și să salveze astfel construcția, circa 20 de metri cubi material lemnos, un stivuitor, două tractoare și alte bunuri care se aflau în interiorul halei, precum și stivele de lemne din proximitatea construcției afectate de flăcări.

În urma producerii incendiului, au ars circa trei metri pătrați din acoperișul halei.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o centrală pe combustibil solid, supraîncălzită.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri