Incendiu la un pavilion al Spitalului de Psihiatrie Nucet. Pompierii bihoreni au acționat cu promptitudine

Inspectoratul ISU Bihor a fost sesizat azi, 23 aprilie, la ora 11:05, cu privire la producerea unui incendiu la un pavilion cu 3 etaje al Spitalului de Psihiatrie Nucet.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele de pompieri militari ale Stației Ștei și Secției de Pompieri Beiuș, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul, care se manifesta la un birou situat la parterul clădirii, a fost localizat și lichidat cu operativitate în circa 10 minute, de forțele de intervenție, neimpunându-se evacuarea niciunui pacient.

Evenimentul s-a soldat cu arderea unui computer, a unei imprimante și a corpului de mobilier pe care acestea erau amplasate. Pompierii militari au evacuat documentele existente în încăperea respectivă și au împiedicat propagarea flăcărilor. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit drept cauza probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric.Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri