Incendiu la un poligon de tragere din Oradea

În data de 07 februarie a.c., echipajele de pompieri militari au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală în care este amenajat un poligon de tragere, situată pe strada Uzinelor din municipiul Oradea.

În jurul orei 15.10, un apelant al numărului unic 112, sesizaInspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la izbucnirea unui incendiu la o hală de pe strada Uzinelor din Oradea, apelantul precizând totodată faptul că a auzit o explozie.

La adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate trei echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului 2 Oradea și două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime, precum și un echipaj medical.

Forțele de intervenție au localizat incendiul în aproximativ 10 minute, au evacuat o butelie care explodase și au lichidat complet focarele în jurul orei 15.50, acționând în continuare pentru evacuarea fumului din interiorul halei.

În urma evenimentului, a cărui cauză e în curs de cercetare, au ars ținte de tragere și s-au degradat pereții halei.

Alte știri