Incendiu violent la o locuință din localitatea bihoreană Șimian, din cauza unui aparat de radio lăsat sub tensiune. Video

În noaptea de joi spre vineri, 18 februarie a.c., în jurul orei 00.55, pompierii militari din cadrul Stației Valea lui Mihai au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din Șimian, cel mai probabil din cauza unui aparat de radio lăsat sub tensiune.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la două încăperi și parțial, la acoperișul locuinței, existând un risc ridicat de extindere a flăcărilor la casa învecinată.

Pompierii militari au evacuat din casă o butelie, prevenind producerea unei deflagrații și au acționat timp de aproximativ 50 de minute, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea focarelor, respectiv pentru protecția clădirii din proximitate.

În urma incendiului, au fost distruse bunurile din două camere (mobilier și aparate electrocasnice) și o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul casei.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat extinderea flăcărilor la întregul acoperiș și la casa învecinată, situată la circa 2.5 metri de focare.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat  de un aparat de radio lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

Distribuie informația
Alte știri