Incendiu violent la un depozit din Marghita

În dimineața zilei de miercuri, 3 aprilie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la o construcție dezafectată a unei societăți comerciale situată pe strada Aleea Tineretului din municipiul Marghita.

Echipajele Detașamentului de Pompieri din municipiu au constatat că flacarile se manifestau violent la o magazie unde erau depozitate materiale combustibile, ameninţând să se propage atât la clădirea de care era lipită, cât și la o fabrică de încălțăminte și la mai multe autoturisme parcate la mai puțin de doi metri de construcția incendiată.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii militari au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, dispozitivul circular adoptat vizând localizarea şi lichidarea focarelor şi protecţia clădirilor și a autovehiculelor din imediata apropiere. Totodată, forțele de intervenție au mutat unul dintre autoturisme, care era cel mai expus riscului de deteriorare, la o distanță sigură, în vederea protejării acestuia.

În urma producerii incendiului au ars aproximativ 500 de kilograme deșeuri materiale textile, 30 de paleți și circa 100 de kilograme burete. Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de fumatul în locuri nepermise.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri