Începând cu data de 1 iulie, la bazinul Crișul, reîncepe activitatea de inițiere și perfecționare la înot

Foto: crisana.ro

CSM Oradea anunță că de la data de 1 iulie 2020 începe activitatea de inițiere și perfecționare la înot. Activitatea se va desfășura în incinta bazinului acoperit Crișul din Oradea și este destinată exclusiv activității de înot.

Pentru buna desfășurare a activității, în deplină siguranță a tuturor participanților și în conformitate cu legile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, au fost implementate o serie de măsuri ce trebuie respectate de toată lumea. Astfel, ținând cont de dimensiunile bazinului Crișul, au fost amenajate șase culoare. Un număr de cel mult patru participanți/culoar/oră pot lua parte la activitate.

În acest sens, fiecare antrenor va programa sportivii participanți la antrenamentele de înot / inițiere, astfel încât să se asigure distanța de siguranță și limita maximă de persoane în zona sa de lucru. De asemenea, fiecare antrenor va ține evidența persoanelor participante la antrenament (nume și prenume, număr telefon, ziua și ora antrenamentului).

Utilizatorii declară pe propria răspundere că nu au fost expuşi la cazuri pozitive sau nu au intrat în contact cu persoane suspecte de COVID-19 în ultimele 14 zile. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţie respiratorie (tuse şi strănut frecvente, stare generală alterată) şi febră mai mare de 37,3°C.

La sediul CSM Oradea, din strada Primăriei Nr. 3, Camera 7, se vor elibera două tipuri de abonamente pentru înot. Este vorba despre:

Galben (200 lei)

  • curs de inițiere/înot, copii sau adulți
  • durată de 12 ore
  • vârsta minimă trebuie să fie 4 ani

Verde (150 lei)

  • curs de perfecționare înot pentru copii
Distribuie informația
Alte știri