Începe a treia etapă a lucrării de dezinsecție

Primăria Oradea anunță că, în perioada 05 -06 iulie, pornește etapa a treia a lucrărilor de dezinsecție din oraș. Acțiunea se execută prin tratament la sol și se va face în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza municipiului Oradea.

„Toxicitatea redusă a insecticidelor – Vectobac WG – substanța activă: Bacillus, utilizat pentru combaterea larvelor de țânțari și K’othrine Profi EC 250 – substanța activă: delthametrin pentru combaterea țânțarilor adulți, nu dăuneză sănătății oamenilor și animalelor. Totodată recomandăm populației să evite contactul insecticidului cu ochii”, anunță Primăria Oradea.

De asemenea, municipalitatea mai anunță locuitorii orașului că în aceeași perioadă se va executa lucrarea de „Deratizare zone publice și spații verzi din municipiul Oradea” la zonele publice și spatiile verzi din municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Sălbatic, Paris și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari). În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare.

Distribuie informația
Alte știri