Începe finala campionatului de baschet / Oradea joacă duminică la Cluj Napoca

Foto: frbaschet.ro

CSM CSU Oradea întâlnește U-BT Cluj-Napoca în Meciul 1 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Partida are loc duminică (12.05), ora 17:00, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Se întâlnesc ocupantele primelor două poziții ale clasamentului la încheierea sezonului regulat. Este a 2-a finală de campionat consecutivă pe care formațiile din Cluj și Oradea o dispută, respectiv a 3-a în ultimii patru ani.

Gruparea antrenată de Mihai Silvășan are la activ o serie de șapte victorii în duelurile directe cu CSM CSU Oradea. Formația bihoreană a învins ultima dată la Cluj-Napoca în data de 7 Martie 2021, în cadrul turneului final al Cupei României la baschet masculin. De atunci, U-BT a obținut zece victorii în duelurile cu CSM-ul desfășurate în Cluj-Napoca. Raportul general al duelurilor directe între U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea în partide cu caracter oficial este de 60-30.

Ultimul act al LNBM se desfășoară pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

Un număr de aproximativ 100 suporteri orădeni și-au anunțat prezența la jocul de deschidere al finalei, programat a se desfășura în BT Arena din Cluj-Napoca.

Meciul 1 este transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport, respectiv pe FRB TV (YouTube).

Distribuie informația
Alte știri