Începe maratonul cu darurile dinozaurilor! Ce activități sunt pregătite pentru cei mici

Dino Parc Râșnov a fost inaugurat în 2015 și este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, unic în România. Situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov, parcul are o suprafață de 3,5 hectare și găzduiește 100 de dinozauri atestați științific, reproduși în mărime naturală conform ultimelor descoperiri paleontologice.

Pe lângă traseul impresionant cu 100 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf 9D și un cinematograf 360°, trasee de aventură, tiroliană, labirint cu lasere, soundbox, expoziții unicat și alte zone interactive. Permanent sunt aduse noi expoziții științifice, naționale și internaționale.

Pe lângă plimbarea printre cele peste 100 de exemplare de dinozauri din parc, administratorii au pregătit şi alte evenimente, pentru întâmpinarea iernii 2022/2023 aşa cum se cuvine. De exemplu, ateliere de decorat specifice Crăciunului, face painting şi chiar intrare liberă pentru sărbătoriţii zilei de Sfântul Andrei sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru cei care ajung în minivacanţă la parcul cu dinozauri de la Râşnov.

  • În 30 noiembrie, de Sf. Andrei, toți sărbătoriții au intrarea liberă.
  • Pe 1 decembrie vă invităm la un atelier de decorat mini brăduți de Crăciun, începând cu ora 12.
  • Pe 2 decembrie, avem din nou atelier de decorat mini brăduți de Crăciun, tot de la ora 12. Apoi, între orele 15 – 17.00 aprindem luminițele în parc și de la ora 17.00 vă așteptăm la un party la etaj, cu muzică, jocuri interactive și baloane modelatoare.
  • Pe 3 decembrie, organizăm un atelier de decorat globuri, începând cu ora 12.00.
  • Iar pe 4 decembrie, te invităm la un atelier de decorat ghetuțele Moșului, tot de la ora 12.00.
Distribuie informația
Alte știri