Începe maratonul de fapte bune! Cei 9 DJ-i au intrat în Casa Radio ZU din Oradea

Momentul mult așteptat a sosit! Oficial, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, și Adi Mihăilă „The Hitman” s-au mutat pentru o săptămână în #OrasulFaptelorBune. Noua adresă a celor 9 DJ-i pregătiți pentru maratonul de fapte bune este la Târgul de Crăciun Oradea, din Piața Unirii.

Înainte de intrarea în casa de sticlă din cadrul Târgului de Crăciun Oradea, DJ-ii au fost întâmpinați de căldura orădenilor care s-au adunat în jurul celor 9 invitați.

„Bună ziua, România! Bună ziua, Oradea! Începe oficial Orașul Faptelor Bune 2021, ediția decembrie. Hai să intrăm în casă și să vă prezentăm cea mai tare echipă de oameni, o echipă națională de fapte bune!”, acesta a fost mesajul transmis de Mihai Morar.

Astfel, Oradea a redevenit #OrașulFaptelorBune, mulțumită Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV. De asemenea, cele mai spectaculoase momente vor fi postate pe și conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

Distribuie informația
Alte știri