Incepe minivacanta de Ziua Nationala. Cum vor fi asigurate asistenta si urgentele medicale, in urmatoarea perioada

În perioada cu zile libere (30.11.2016 şi 1.12.2016), asistenţa medicală şi farmaceutică din judeţul Bihor va fi asigurată de unităţi cu program de activitate permanent (similar zilelor de sfârşit de săptămână). Personalul medical din centrele de permanenţă va acordă asistenţa medicală de urgenţă persoanelor care se deplasează la sediul centrului de permanenţă.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi/sau SMURD pot fi solicitate, pentru urgenţe medico-chirurgicale, gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.
Ambulanţa Pelican, poate fi solicitată la numărul de telefon 0259-962, va deservi cazurile urgente şi în zilele menţionate.

Structurile de primiri urgenţe (camerele de gardă, compartimente şi unităţi de primiri urgenţe) din cadrul spitalelor publice au o activitate permanentă, în conformitate cu planificarea medicilor în cadrul turelor de gardă.

Asistenţa de urgenţă pentru medicină dentară este asigurată de Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, str. Corneliu Coposu nr. 12. În această locaţie este furnizată permanent şi în mod gratuit asistenţa stomatologică de urgenţă pentru cetăţenii cu probleme dentare.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

FARMACIILE cu program de lucru non-stop sunt următoarele:
l.Farmacia Concordia – Oradea, P-ta Bucuresti, nr. 2-4;
2.Farmacia Sanifarm 58 – Oradea, Republicii, nr.33;
3.Farmacia Biovita – Oradea, str. Republicii nr.40;
4.Farmacia FARMIMPEX – Oradea, Republicii 26;
5.Farmacia FONTANA – Oradea-str. Transilvaniei nr.6. bl.U1:
6.Farmacia Medifarm – Oradea, str.Ialomitei, nr.1, Bl.AN3;
7.Farmacia Suflet Farm – Oradea str. Tudor Vladimirescu nr.4;
8. Farmacia Procardia – Oradea, str.Libertatii nr.4.

Distribuie informația
Alte știri