„Începe o afacere și fii propriul tău șef”, proiect pentru cei care au idei, inițiativă și curaj

S-a lansat proiectul «Program integrat de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest. E cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 în cadrul apelului „România Start Up Plus fiind implementat în județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj.

Proiectul se adresează unui număr de cel puțin 400 de persoane, care trebuie să se încadreze în două categorii mari: categoria șomeri sau persoane inactive (cum ar fi elevii, studenții, deci toți cei care încă nu sunt pe piața muncii) precum și cea a angajaților sau celor care își desfășoară activitatea pe cont propriu sub formă de persoană fizică autorizată, întreprindere individuală sau orice altă formă legală de organizare.

În cei trei ani de derulare a proiectului vor exista trei etape principale: prima etapă cuprinde selecția beneficiarilor și formarea antreprenorială, a doua constă în finanțarea și implementarea planurilor de afaceri, iar a treia este monitorizarea și evaluarea impactului acestui program.

„Începe o afacere și fii propriul tău șef”, e pentru cei care au idei, inițiativă și au și curajul să încerce să o pună în practică. StartActiv Nord-Vest reprezintă o oportunitate pentru a începe o afacere nouă, cu sprijin de specialitate din partea unei echipe de experți în zona de antreprenoriat și cu sprijinul financiar necesar asigurării resurselor pentru dezvoltarea unei afaceri de succes.

Informații suplimentare se pot obține de la ROMACTIV BUSINESS CONSULTING SRL: telefon: 0733.773.952, e-mail: startupnordvest@romactiv.ro

Distribuie informația
Alte știri