Începe săptămâna educației financiare. 20 unități de învățământ din Bihor, implicate în program

Banca Comercială Română va organiza în perioada 25-31 martie 2019, cu ocazia Global Money Week, ateliere gratuite de educație financiară în 360 de școli din 50 de localități din România.

Profesorii si elevii din județul Bihor se alătură acestei campanii, iar profesorii de educație financiară din BCR vor susține ateliere în 20 unități de învățământ cu 850 de elevi, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean care a promovat acțiunea în rândul liceelor, școlilor și grădinițelor.


BCR se alătură pentru a doua oară acestei mișcări globale care își propune să crească nivelul culturii financiare în rândul copiilor și al tinerilor pentru ca aceștia să își gestioneze banii în mod corect.


Tematica ediției din acest an este “Learn.Save.Earn”, iar profesorii Școlii de Bani își propun să îi ajute pe elevii participanți la ateliere să înțeleagă diferența dintre nevoie și dorința, ce este acela un obiectiv financiar și cum îl formulăm astfel încât să devină realizabil, cum ne facem un plan de acțiune pentru a ne îndeplini obiectivele financiare, ce este și cum ne conturăm un buget personal și cum economisim pentru visurile noastre.

Distribuie informația
Alte știri