Începe simularea evaluării naționale. Toate detaliile testării în județul Bihor

În perioada 05 – 07 februarie 2024 se desfășoară simularea evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a 2023-2024.

La nivelul județului Bihor sunt constituite 144 de centre. Sunt înscriși în aplicația electronica un număr de de 5239 elevi din clasa a VIII-a.
Probele din cadrul simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a se vor desfășura după următorul calendar:
5 februarie 2024 – Limba și literatura română, proba scrisă
6 februarie 2024 – matematică, proba scrisă
7 februarie 2024 – Limba și literatura maternă, proba scrisă

37 de elevi vor susține probele scrise din cadrul simulării, cu adaptarea condițiilor de examen

Probele din cadrul simulării naționale încep la ora 9,00, accesul elevilor fiind permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare dintre probele simulării evaluării naționale pentru elevii claselor a VIII-a este de două ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Subiectele sunt distribuite sub forma unei broșuri care se tipărește față-verso. Elevii pot solicita pagini suplimentare, dacă este cazul.

Rezultatele se vor comunica pe data de 23 februarie 2024. Comunicarea rezultatelor obținute la simularea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a se face anonimizat, utilizându-se codurile individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută de aceștia.

Rezultatele obținute la simulare sunt analizate în fiecare unitate de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare în perspectiva examenelor din vara acestui an.
La simularea pentru Evaluarea Națională 2024 toate lucrările vor fi scanate în clasă și corectate pe platforma digitalizată.
Profesorii asistenţi scanează lucrarea în prezenţa elevilor și o verifică. 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri